پنجشنبه ۰۱ آذر ۰۳

ترس از فناوري !

۶۴ بازديد

ترس از فناوري !

ترس از فناوري موضوعي است كه در صنايع مختلف موانعي در جهت توسعه بوجود مي آيد. تشخيص چهره آخرين فناوري است كه به دليل نگراني در مورد حريم خصوصي مورد هدف قرار گرفته است. در مقاله نگراني از فناوري تشخيص چهره دلايل متعددي كه جامعه جهاني نسبت به اين تكنولوژي بايد نگران باشد را براي شما عنوان كرديم. امروز مي خواهيم به جنبه مخرب فراگير شدن چنين نگراني هايي در كل دنيا بپردازيم. اگر چنين نگراني هايي در ميان عموم مردم جهان فراگير شود، مي تواند براي بازارهاي فناوري مضر باشد. شايد مهمترين سوال در اين برحه اين باشد كه اين نگراني ها واقعي است يا مبتني بر اطلاعات غلط است؟

به طور كلي آسيب عملي قبلاً ايجاد شده است. اما فراتر از تقاضاي بازار، سوال اصلي اين است كه تأثير نگراني درباره حفظ حريم خصوصي بر نوآوري در فناوري چيست؟ سوالي كه ما در اين مقاله به آن مي پردازيم اين است، آيا نگراني هاي مربوط به حفظ حريم خصوصي ، نوآوري را در امنيت و بازارهاي مربوطه خفه مي كند؟

ترس از فناوري!

برخي كارشناسان معتقدند كه نگراني هاي مربوط به حريم خصوصي نوآوري را خفه كرده است. مردم ، سازمان هاي پويا و مخترعين هميشه در تلاش هستند تا فن آوري ها و راه حل هاي جديد را توسعه دهند - اين يك تحول بزرگ در جامعه جهاني است. دغدغه هاي مربوط به حريم خصوصي و بحث در مورد قانون معمولاً در ايجاد نوآوريهاي جديد بوجود مي آيد و اغلب به دليل كمبود اطلاعات تبديل به يك ترس بيهوده مي شود. هنگام استفاده از فن آوري جديد، مهم است كه در مورد آنچه  اين فناوري ها انجام مي دهند، نحوه استفاده از آن و حفظ اطلاعات شخصي روشن باشد.

به همين دليل است كه فن آوري هاي جديد مانند شناسايي چهره بحث حريم خصوصي و ترس از فناوري را دوباره فضاي عمومي را برافروخته است. با اين حال، اين همان بحثي است كه از زمان آغاز بكار سيستم هاي نظارتي و  دوربين مداربسته يعني دهه ها پيش شروع شده است و در عين حال نوآوري هاي عظيمي از آن زمان تا كنون اتفاق افتاده است. براي مثال براي پاسخ گويي به چنين دغدغه هايي در بيشتر نقاط جهان ، علامت گذاري ها و المان هايي واضح  وجود دارد كه به شما خبر مي  دهد كه در يك منطقه نظارت هستيد و اكثر مردم درك مي كنند كه اين امر شامل ضبط و نگهداري فيلم نيز مي شود.

اعتقاد برخي كارشناسان حوزه نظارت تصويري اين است كه نگراني هاي مربوط به حفظ حريم خصوصي باعث پيشرفت اين صنعت شده است و همين موضوع باعث شده است كه آگاهي لازم را از اقدامات اخلاقي در صنعت ما ايجاد كند. يك فكر و ايده مهم وجود دارد كه اگر چيزي براي پنهان كردن نداريد بنابراين نگران از بين رفتن حريم خصوصي نباشيد. اين از نظر ظاهري منطقي است (به خصوص وقتي سيستم هاي دوربين مداربسته چند سال پيش را در نظر بگيريد) ، اما با ظهور هوش مصنوعي و تشخيص چهره، فرصتهاي تازه و ناخوشايند بالقوه اي براي سو استفاده وجود دارد. به عنوان مثال ، اين سيستم ها مي توانند (به عنوان بخشي از سركوب اقليت هاي قومي) براي شناسايي قوميت هاي مختلف در اقصا نقاط جهان مورد استفاده قرار گيرند.

در حالي كه اين فن آوري ذاتاً هيچ هدف شومي ندارد، اما ممكن است توسط رژيمهايي كه از آن به طور اخلاقي و مسئوليت پذيرانه استفاده نمي كنند، خراب شود به همين دليل تا حدودي ترس از فناوري كاملا طبيعي جلوه مي كند. بنابراين ما به عنوان ارائه دهندگان امنيت وظيفه داريم اطمينان حاصل كنيم كه حق حريم خصوصي انسان رعايت شده و ناديده گرفته نمي شود.

بيشتر بخوانيد:    هايك ويژن      

لزوم كنترل بيشتر بر هوش مصنوعي

همچنين با نظر سنجي از برخي كارشناسان در حوزه حافظت تصويري گفته مي شود كه نگراني هاي مربوط به حفظ حريم خصوصي به پيشبرد نوآوري كمك مي كند. وقتي سنسورها اطلاعات بيشتري را جمع مي كنند ، نگراني هاي مربوط به حريم خصوصي به طور قابل ملاحظه اي افزايش مي يابد. براي حل اين مسئله ، توليدكنندگان بايد ويژگي هاي شفافيت و پاسخگويي را پياده سازي كنند. به عنوان مثال فناوري Hanwha Techwin’s Wave VMS از مسيرهاي مميزي پشتيباني مي كند كه نشان مي دهد چه زماني افراد به سيستم وارد مي شوند و چه فيلم هايي را مشاهده مي كنند. اين راهي براي نظارت فراهم مي كند و به سيستم ها در برابر نقض حريم خصوصي كمك مي كند.

همچنين بسياري از نوآوري ها نتيجه استفاده از رويكرد حفظ حريم خصوصي در طراحي ها است. اين روش ، همراه با نوآوري هاي متعدد در زمينه امنيت سايبري، باعث شده است كه دستگاه ها به طور پيش فرض از امنيت و شفافيت بيشتري برخوردار شوند. اصل حداقل امتياز ( PoLP) روشي ابتكاري براي نزديك شدن به حقوق دسترسي كاربر براي اپراتورها است. اين اصل بيان مي كند كه هر سيستم فقط بايد به اطلاعات مورد نياز دسترسي داشته باشد. اين بسيار مهم است كه توليدكنندگان به كاربران نهايي اجازه دهند تا با در نظر گرفتن حريم خصوصي ، سيستم ها را به راحتي پيكربندي كنند. در صورت كنترل كافي بر هوش مصنوعي شايد بتوان انتظار داشت درآينده ترس از فناوري كمي در ميان عموم مردم كاهش يابد.

بيشتر بخوانيد: نصب دوربين مدار بسته     دوربين مداربسته تي وي تي

نكته پاياني

همچنين بسيار مهم است كه هر نصب امنيتي حريم خصوصي را به عنوان يك قسمت اصلي از طراحي خود در نظر داشته باشد. وقتي دوربين ها به طور فزاينده اي قدرتمند مي شوند و از ويژگي هاي جديدي برخوردار مي شوند ، توانايي آنها در گرفتن اطلاعات شناسايي شخصي نيز به شدت افزايش خواهد يافت. هر سازماني بايد اطمينان حاصل كند كه اين فناوري ها مطابق با قوانين محلي و ملي اداره مي شود و اين اطمينان ايجاد شود كه هر سيستم امنيتي مستقر به اندازه كافي انعطاف پذير است و مي تواند با محيطي كه در آن مورد استفاده قرار مي گيرد سازگار شود و پيشرفت كند. چرا كه قوانين و شيوه هاي نظارت محلي تقريباً به مرور تغيير خواهند كرد.

بنابراين  حفظ حريم خصوصي توسط طراحان  روشي است كه هر توليد كننده يا پشتيباني كننده بايد در پيش بگيرد. اين ويژگي ها بايد كاربران نهايي را قادر سازد تا به راحتي با بهترين روش ها و دستورات رفتارهاي خود را تنظيم كنند.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.